Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Wij leveren uit eigen voorraad en gemiddeld duurt het 2 werkdagen voordat het binnen is. Het kan voorkomen dat onze eigen voorraad uitverkocht is en dan leveren wij direct

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten zijn €3,99 voor verzending binnen Nederland, vanaf €25 is de verzending volledig gratis.

Kan ik mijn bestelling retourneren?

De klant heeft het recht om de bestelling tot 14 dagen na ontvangst te ruilen en/of te retourneren. Indien je gebruik wilt maken van het herroepingsrecht, moet het product met alle geleverde toebehoren en indien redelijkerwijze mogelijk, in de originele staat en verpakking terug geretourneerd worden.

De kosten voor het retourneren inclusief track & trace code zijn voor rekening van de klant. Neem hiervoor altijd eerst contact met ons op via onze retoursformulier

Bij het weigeren van het pakket, of het niet volgens de regels retourneren, kunnen extra kosten in rekening gebracht worden. Na ontvangst van de retourzending wordt het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na aanmelding teruggestort, mits het product in goede orde en staat is ontvangen.

Mocht het product gebruikt en/of beschadigd zijn, dan kunnen we deze waardevermindering doorberekenen aan de klant. 

Als je een bestelling wilt retourneren, stuur ons dan eerst een e-mail met betreft “retour (bestelnummer)” via het retourformulier.

Hoe kan ik mijn bestelling volgen?

Na het bestellen ontvangt u een track and trace code waarmee u de bestelling kunt traceren.

Staat je vraag er niet bij?

Als je het antwoord op je vraag niet kunt vinden, kun je ons een e-mail sturen via ons contactformulier

Contact